2011. június 27., hétfő

World of Warcraft - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Leírás: World of Warcraft
Négy év telt el a harcoktól amelyeket a Warcraft III: Reign of Chaos játékban tapasztalhattunk és Azeroth földjén egy újabb katasztrófa közeledik.
World of Warcraft egy online szerepjáték amely Warcraft játékkörnyezetbe játszódik. A játékosok felveszik Warcraft hős szerepét amelyel felül kell vizsgálnijuk, harcolnijuk és feladatokat kell teljesítenijuk a Warcraft világban. A játék során találkozunk több ezer játékosval a világ minden tájáról, akik együttműködhetnek de úgy szintén ellenünk is küzdhetnek.
Tartalom:
A játék 4 CD-én van
Magában foglalja a 30 napos előfizetést
Leírás: World of Warcraft: The Burning Crusade
World of Warcraft: The Burning Crusade a leggyakrabban játszott MMORPG a World of Warcraft első kiegészítője. Az ismert világnak, új dimenziót ad - gazdagított új fajok, világok, foglalkozások, tárgyak és még sok más. A Burning légiók vereségétől több év eltelt, és Azeroth népe még mindik nhezen viseli a harcok sebeit. A Horda és a Szövetségesek hősei új világokat kezdett felfedezni. Átmentek a sötét portálon, amely bevezette őket túl az ismert világ határain. Milyen veszélyek és meglepetéseket leselkednek, ott rájuk? A titokzatos démonok nem voltak teljesen legyőzve és a Burning Crusade veszély újra lóg mint Damoklész kardja az Azeroth világ felett.
Burning Crusade hoz magával max. szint növekedést 70-re, két új faj jelenik meg, Quel`Thalas város, Outland kontinens, számos, magas szintű Dungeonsz Azeroth egész világában, egy új szakma - Jewelcrafting és még sok más.
Leírás: World of Warcraft Gamecard (60 napos feltöltőkártya)
A World of Warcraft havidíjának bankkártya nélküli kiegyenlítésére használható kártya, mely a World of WarCraft, World of WarCraft: The Burning Crusade, World of WarCraft: Wrath of the Lich King vagy World of WarCraft: Cataclysm további 60 napos játékra biztosít lehetőséget.
A termék eredeti nem másolt


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 08:19
. World of Warcraft - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos